E-mail direct versturen

Selecteer een uitzending waar je de e-mail direct voor wil versturen en klik op ‘Verstuur nu’.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan een e-mail direct versturen voor een specifieke uitzending. Volg hiervoor de stappen:

1. Klik op het webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Navigeer naar 'E-mails'.

4. Klik op de e-mail die je direct wil versturen.

5. Scrol naar 'E-mail direct versturen' en selecteer de uitzending waar het om gaat.

6. Klik op 'Verstuur nu'.

De e-mail wordt ingepland en direct verstuurd. Bovenin bij 'E-mailaflevering' zie je of de e-mail voor deze specifieke uitzending is verstuurd.

E-mail direct versturen

Let op! Elke mail wordt maar één keer per uitzending verstuurd. Maak een nieuwe e-mail aan als je er nog één wilt versturen. Follow-up emails voor on demand webinars kan je wel meerdere keren versturen, wel wordt de mail maar één keer verstuurd per inschrijving of kijker.

De uitzending selecteren waarvoor je de e-mail direct wilt versturen

Trefwoorden: email