Integraties

In WebinarGeek kan je verschillende integraties gebruiken. Koppel WebinarGeek eenvoudig aan de marketingtools die je al gebruikt.

Remy avatar
Geschreven door Remy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Koppel WebinarGeek eenvoudig aan de marketingtools die je al gebruikt. Automatiseer vervolgens de processen die normaal gesproken veel tijd in beslag nemen. Die tijd kan jij dan mooi gebruiken om meer webinars organiseren.

In WebinarGeek kan je verschillende integraties gebruiken. Je kan bijvoorbeeld een tool voor e-mailmarketing of CRM koppelen. Ook is het mogelijk om een Facebook Pixel of LinkedIn Tag Manager toe te voegen aan je account. De integraties hebben allemaal hun eigen werking en voordelen.

Ontdek hier meer tips om te automatiseren met WebinarGeek!

Integratie koppelen

Om een integratie te activeren, kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Integraties' in het dropdown menu.

3. Klik op de integratie waar je een koppeling mee wil maken en vul de benodigde gegevens in.

Je kan per account meerdere integraties koppelen.

Hieronder vind je een lijst van de categorieën integraties die wij aanbieden en een link naar een lijst van de integraties in die categorie met hulp artikelen.

Als je favoriete software er niet tussen staat, kan je het gemakkelijk koppelen aan WebinarGeek via Zapier.

Integraties scherm in accountmenu

Integratie verwijderen

Wil je een integratie niet meer gebruiken? Dan kan je deze verwijderen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Integraties' in het dropdown menu.

3. Klik op de integratie die je wil ontkoppelen.

4. Klik op 'Opties' > 'Ontkoppel ...'.

Verwijderen van integratie door op optie te drukken en ontkoppelen

Trefwoorden: MailBlue, koppeling, integreren