Enormail

Maak een koppeling met Enormail. Deze koppeling zorgt ervoor dat kijkers of niet-kijkers automatisch worden toegevoegd aan je mailinglijst.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een koppeling met Enormail. De koppeling met deze integratie kan ervoor zorgen dat inschrijvers, kijkers en niet-kijkers van je webinar automatisch worden toegevoegd aan een mailinglijst.

De volgende velden worden gesynchroniseerd met Enormail: e-mail*, voornaam*, achternaam, adres (straat en huisnummer), stad, postcode en land.

Hierdoor kan je dus gemakkelijk data van de registraties, kijkers en niet-kijkers terugvinden in je lijst en deze zelf opvolgen.

*Deze velden zijn verplicht.

Koppel WebinarGeek aan Enormail

1. Klik in WebinarGeek rechtsboven op 'Account'

2. Klik op 'Integraties'

3. Kies 'Enormail'

4. Vul de API key van je Enormail-account in

5. Klik op 'Verbind'

De ‘API key’ kan je in je Enormail-account maken en vinden. Lees hier hoe je dat kan doen.

Het invullen van de Enormail 'API key'

Triggers instellen

Nadat je een koppeling hebt gemaakt met Enormail, kan je triggers aanmaken.

Je kan een trigger op accountniveau of per webinar aanmaken.

De volgende triggers zijn beschikbaar. Klik hier voor meer uitleg per trigger.

• Nieuwe registratie

• Nieuwe betaling

• Nieuwe kijker

• Niet-kijker

• Nieuwe channel lead

• Toetsing geslaagd

Nadat je een trigger hebt geselecteerd, kan je een actie instellen. De volgende actie is beschikbaar:

• Voeg toe aan mailinglijst
    Deelnemer wordt toegevoegd aan de mailinglijst tenzij het toestemmingsveld E-mail opt-in niet is ingevuld. Hier kan je ook aanvinken of de contact aan de autoresponder wordt toegevoegd.

Nadat je deze actie hebt ingesteld, kan je een mailinglijst selecteren.

New trigger for Enormail

Trefwoorden: e-mailmarketing, e-mailcampagne