Door je channel te embedden zien de bezoekers van je website of blog direct een overzicht van al je webinars.

Het enige wat je hoeft te doen is een stukje HTML-code kopiëren en plakken.

Embed-code

Nadat je het channel hebt gepubliceerd, kan je deze embedden. Klik in het hoofdmenu op ‘Channel’ en vervolgens op ‘Embed’.

Er verschijnt een pop-up met een stukje HTML-code. Deze code kan je op je website of blog plaatsen op de plek waar je wil dat het geëmbedde channel zichtbaar is.

Mocht je werken met een contentmanagementsysteem (cms) of een blog zoals Wordpress, houd er dan rekening mee dat je het stukje code in de ‘bron/source’ van de pagina plaatst, dus niet gewoon als tekst. In sommige cms'en is het niet mogelijk om JavaScript-code te plaatsen. In dat geval kan je het beste hulp inschakelen van degene die je website heeft gebouwd.

Geavanceerde aanpassingen

Je kan met CSS en JavaScript de weergave van je geëmbedde channel verder aanpassen, zoals de positionering, afmetingen en opmaak. De embed-code kan je vinden in een div onder de naam ‘geek-channels-frame-holder’.

Trefwoorden: website, integreren