Klik in het hoofdmenu op ‘Channel’ en vervolgens op ‘Statistieken’.

Hier vind je het aantal bezoekers en de verzamelde leads via je channel. Channel leads zijn bezoekers die zich hebben aangemeld voor updates.

Onderaan vind je het aantal registraties via je channel en meer informatie over de bezoekers.

In de statistieken kan je zien of iemand zich via je channel heeft ingeschreven voor het webinar. Er staat dan ‘landing_page’ achter ‘Aangepaste registratielink’.

Channel leads exporteren

Klik in het hoofdmenu op ‘Channel’ en vervolgens op ‘Statistieken’.

Klik op ‘Alle channel leads’ om een totaaloverzicht te zien en om je channel leads te exporteren naar een CSV-bestand.