Klik boven in het hoofdmenu op ‘Channel’ en dan op ‘Maak je eigen channel aan’.

Stel je ‘Paginatitel’ en ‘Paginabeschrijving’ in. Kies vervolgens in welke taal je het channel wil aanmaken.

Als laatst kan je instellen of bezoekers zich kunnen aanmelden voor updates. Zo kan je een lijst van channel leads te genereren. Klik op de switch als je dit niet mogelijk wil maken.

Publiceer tot slot je channel door op ‘Publiceer channel’ te klikken. Je vindt de URL naar je channel dan bovenin. Alle actieve webinars worden toegevoegd aan je channel. Je kan ook een webinar uitsluiten. Lees hier hoe je dat kan doen.

Je kan deze instellingen op elk moment aanpassen.

Trefwoorden: kanaal, koppelen