Je kan iemand uitnodigen om het testwebinar te bekijken als testkijker. De test kan je op elk gewenst moment starten vanuit het webinar dashboard door te klikken op 'Test het webinar'.

Let op! De testkijker kan het testwebinar alleen bekijken vanuit Google Chrome op een desktop of laptop. Zorg dus dat de kijker op deze manier meekijkt. Dit geldt trouwens niet voor kijkers van je live webinar.

Om een testkijker uit te nodigen, klik je op het icoon naast de startbutton. Hier kan je iemand een e-mail of een directe link sturen voor het testwebinar.

Selecteer een rol, vul de naam en het e-mailadres van de testkijker in en verstuur de uitnodiging.

De testkijker ontvangt de testlink direct van jou of via de mail. Zodra je het testwebinar hebt gestart, kan de testkijker meekijken.

Let op! Als jij en de testkijker in dezelfde ruimte zitten, laat de testkijker dan een koptelefoon of oortjes gebruiken of het geluid uitzetten. Op die manier wordt het geluid van de testkijker niet wordt opgevangen door je microfoon en voorkom je een echo.

Systeemvereisten testkijker

De testkijker kan het testwebinar alleen bekijken vanuit Google Chrome op een desktop of laptop. Zorg dus dat de kijker op deze manier meekijkt.

Tijdens het echte webinar kunnen kijkers vanaf elk apparaat en elke browser meekijken. Hier vind je de systeemvereisten voor jou en de kijkers voor het live webinar.