Je kan de test op elk moment starten vanuit het webinar dashboard door te klikken op 'Test het webinar'.

Zodra je het testwebinar opent, kan je rechts op 'Als kijker' klikken om zelf (op een tweede scherm of in een tweede tabblad) als kijker naar je webinar te kijken.

Ververs de pagina als je deze optie niet meer ziet.

Je kan het testwebinar nu zelf live volgen.

Let op! Zorg ervoor dat je met een koptelefoon of oortjes werkt of zet je geluid uit bij de testkijker. Op die manier vangt je microfoon het geluid van de testkijker niet op en voorkom je een echo.

Trefwoorden: oefenen, uitproberen