De eerste stap is het koppelen van een Mollie-account aan je WebinarGeek-account.

Heb je al een Mollie-account? Log dan hier in en koppel Mollie aan je WebinarGeek-account.

Heb je nog geen Mollie-account? Klik dan hier om er één aan te maken.

Hier vind je meer informatie over het online betalingsplatform Mollie. Of lees het artikel Hoe kan ik mij aanmelden bij Mollie?

Je Mollie-account koppelen

Ga in WebinarGeek naar 'Mijn account' en klik vervolgens op 'Account activeren' onder 'Betaalde webinars'.

Klik op 'Connect via Mollie' en log in met je Mollie-account.

Je Mollie-account is nu aan je WebinarGeek-account gekoppeld.

Let op! Schakel een betaalmethode in op je betalingsprofiel in Mollie. Dit doe je in je Mollie-account bij Instellingen > Betaalmethodes. Je kan alle beschikbare betaalmethodes activeren, zoals iDeal, Bancontact en Creditcard.

Maak een websiteprofiel aan

De volgende stap is het aanmaken van een websiteprofiel. Dit doe je bij ‘Instellingen’ in je Mollie-account.

Klik hier om in te loggen in Mollie en maak direct een profiel aan voor betaalde webinars via WebinarGeek.

Voeg bij 'Website' een link van een registratiepagina toe van een gepubliceerd webinar. Geef een omschrijving van de inhoud van je webinar en vul vervolgens de contactgegevens in.

Let op! Je contactgegevens moeten op de registratiepagina staan.

Betalingen voor webinars ontvangen

Zodra je websiteprofiel en je Mollie-accountprofiel compleet zijn, kan je betalingen voor je webinars ontvangen.

Uitbetalingen van Mollie ontvangen

Nadat je websiteprofiel tijdens de websitecontrole door Mollie is goedgekeurd, kan je ook uitbetalingen van Mollie ontvangen. Het geld wordt dan op je rekening gestort.

Zolang Mollie je websiteprofiel niet heeft goedgekeurd, wordt het geld vastgehouden.

Hier lees wat je moet doen als je websiteprofiel door Mollie is afgekeurd.

Trefwoorden: gebruiken, aanzetten