Betaalde webinars
Je Mollie of Stripe account ontkoppelen

Wil je geen betaalde webinars meer organiseren? Dan kan je gemakkelijk je Mollie- of Stripe-account ontkoppelen in WebinarGeek.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga in WebinarGeek naar 'Mijn account' en klik vervolgens op 'Instellingen’ onder 'BETAALDE WEBINARS'.

Klik dan op 'Uitschakelen'.

Let op! Als je de koppeling verwijdert, worden alle betaalde webinars omgezet naar gratis webinars. Het is dan ook niet meer mogelijk om betalingen te ontvangen voor je webinars.

Betaalde webinars uitschakelen in het deel 'Betaalde webinars' van het account

Stripe

Met Stripe is het ook mogelijk om vanuit het Stripe dashboard de connectie met WebinarGeek te verbreken. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Toegestane applicaties’. Klik daar op ‘Toegang intrekken’ voor WebinarGeek B.V.

Toegang tot Stripe intrekken vanuit Stripe

Onder 'Account' > 'Betaalde webinars' zou je nu moeten zien dat de verbinding is verbroken. Zo niet, dan moet je de pagina verversen.

Trefwoorden: stoppen, geld