Account
Affiliateprogramma

Om deel te nemen aan het affiliateprogramma moet je een actief account hebben. Dit kan een free trial-account zijn.

Tim avatar
Geschreven door Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om deel te nemen aan het affiliateprogramma moet je een actief account hebben. Dat is account met een abonnement.

Heb je nog geen gratis trial account? Klik dan hier om er één aan te maken.

Beschikbaarheid

Je kan deelnemen aan het affiliate programma als jouw organisatie:

• een actief WebinarGeek abonnement heeft

• een geldig BTW-nummer heeft als je organisatie zich in Europa bevindt

• een geldig IBAN-nummer heeft als je organisatie zich in Europa bevindt

• een PayPal account heeft als je organisatie zich buiten Europa bevindt

Elk WebinarGeek account dat aan de eisen hierboven voldoet kan deelnemen aan het WebinarGeek affiliateprogramma.

Let op! Je hebt altijd een actief WebinarGeek abonnement nodig. Als je je abonnement opzegt worden je affiliates ontkoppelt, ook als je later toch weer een abonnement aanschaft.

Het invullen van de juiste informatie is je eigen verantwoordelijk. Zorg er dus voor dat je dit dubbelcheckt.

Het affiliateprogramma activeren

Log in op het WebinarGeek account en ga naar ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Affiliateprogramma’ onder ‘ADMINISTRATIE’.

Na het activeren vind je hier je affiliate link, affiliate aanmeldingen en affiliate commissie.

Klik hier voor meer informatie over het affiliateprogramma van WebinarGeek.

Commissie uitbetalen

Affiliates verdienen 10% van de prijs van elk abonnement aangeschaft door gebruikers die via hun bij WebinarGeek een abonnement nemen. Affiliates ontvangen alleen commissie voor betalingen die hebben plaatsgevonden in dezelfde valuta waarmee de affiliates betalen.

Om een betaling aan te vragen klik je op ‘Account’ > ‘Affiliatie programma’ > ‘Affiliate commissie’.

Je kan een betaling aanvragen wanneer:

• Je verdiende commissie hoger is dan €25,-

• De voltooide transacties minstens 30 dagen geleden plaats hebben gevonden

Aangevraagde uitbetalingen worden binnen twee weken overgemaakt.

Hier vind je de voorwaarden van het affiliateprogramma.

Trefwoorden: aanmelding, inbrengen, betaald, partner