Account
Actieve sessies

De ‘Actieve sessies’ pagina in het account geeft je de mogelijkheid jouw account’s gebruik en veiligheid in de gaten te houden.

Felicia avatar
Geschreven door Felicia
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de 'Actieve sessies' pagina vind je een lijst van alle actieve login sessies van je account. Zo kan je gemakkelijk controleren of er onbevoegde logins zijn waarvan jij niet op de hoogte bent. BIj elke actieve login worden het IP-adres, apparaatinformatie (besturingssysteem, versie besturingssysteem, browser) locatie en datum vermeld. De huidige sessie wordt aangegeven met '⇦ Deze sessie'.

Als je wilt uitloggen van een specifieke sessie, dan kan je op het vuilnisbak-icoontje klikken naast de sessie. Je kan ook uitloggen van alle sessies, behalve de huidige sessie, met de button ‘Deactiveer alle sessies, uitgezonderd deze’ bovenaan de pagina.

Als je je wachtwoord verandert terwijl je bent ingelogd, dan worden alle sessies behalve de huidige automatisch uitgelogd. Bij het veranderen van je wachtwoord via de e-mail voor wachtwoordherstel worden alle sessies uitgelogd.

Lijst van actieve sessies in je account