Meerdere Channels maken deel uit van onze Premium- en Enterprise-abonnementen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Klik op 'Channels' in de hoofdnavigatiebalk om het overzicht van je Channels te openen. Hier vind je een overzicht van al je gepubliceerde en niet-gepubliceerde Channels.
Een nieuwe Channel maken
Klik op ‘Create channel’ om een nieuwe Channel toe te voegen. Vul de naam van je nieuwe Channel in; dit is een interne naam.
Je kunt de URL-naam wijzigen door op het blauwe potloodpictogram te klikken. Je kunt de URL ook na het maken van je Channel wijzigen.
Selecteer vervolgens de taal die mensen zien wanneer ze je Channel bezoeken. Als je dit op Engels instelt, zien bezoekers alle knoppen en gegenereerde tekst in het Engels. De hoofdtitel, beschrijving van de Channel en titels en beschrijvingen van webinars worden niet automatisch vertaald. Je moet deze handmatig vertalen.
Je Channel bewerken
Bekijk hier ons artikel over het bewerken van je Channel.
Een Channel verwijderen
Volg deze stappen om een Channel te verwijderen:
Ga naar 'Channels'
Selecteer de Channel die je wilt verwijderen
Klik op 'Settings'
Klik op 'Delete channel'
Let op! Een verwijderde Channel kan niet worden hersteld.
Publiceren op een subdomein
Een van je Channels kan op je subdomein worden gepubliceerd. De Channel die op je subdomein is gepubliceerd, heeft een kortere URL en is gemakkelijker te vinden.
De link naar een Channel ziet er bijvoorbeeld doorgaans als volgt uit:
mycompany.webinargeek.com/channel/my-channel-name
Wanneer deze Channel op je subdomein is gepubliceerd, is de URL:
mycompany.webinargeek.com
Als je de Channel die aan je subdomein is gekoppeld wijzigt terwijl er al een andere Channel is gekoppeld, krijgt de eerder gekoppelde Channel een automatisch gegenereerde link. Bewerk je Channel om de nieuwe URL aan te passen.
Let op! De oude link verwijst niet door naar de Channel nadat je de URL van de Channel hebt gewijzigd.
Wat gebeurt er met mijn Channels als ik mijn abonnement downgrade?
Als je van een Premium- of Enterprise-abonnement naar een Basic-abonnement downgradet, worden je extra Channels definitief verwijderd. Alleen je oudste Channel blijft in je account behouden.

