Je kan een e-mail direct versturen voor een specifieke uitzending.

Klik op het webinar > 'Webinar bewerken' > 'E-mails'. Klik vervolgens op de e-mail die je direct wil versturen.

Selecteer de uitzending waar het om gaat en klik op 'Verstuur nu'.

De e-mail wordt ingepland en direct verstuurd. Bovenin bij 'E-mailaflevering' zie je of de e-mail voor deze specifieke uitzending is verstuurd.

Let op! Elke mail wordt maar 1 keer per uitzending verstuurd. Maak een nieuwe e-mail aan als je nog iets wil versturen.

Trefwoorden: email