Abonnement

In WebinarGeek beheer je gemakkelijk je abonnement in je account.

Tim avatar
Geschreven door Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je WebinarGeek-abonnement te bekijken of aan te passen, klik je op ‘Account’ en vervolgens op ‘Abonnement’.

Abonnement in account menu dropdown.

Abonnement activeren

Als je net zo gelooft in webinars als wij, wil je natuurlijk weten hoe je een abonnement afsluit.

Klik op ‘Account’ en vervolgens op ‘Abonnement’. Je ziet dan een overzicht van de verschillende pakketten die we bieden.

Dat overzicht kan je ook hier bekijken.

Je kan per maand of per jaar betalen voor je abonnement. Een betaling is altijd voor de gehele periode vooruit.

Betaal je per jaar, dan ontvang je korting!

Betaalopties

Je kan je betaling voor het abonnement op twee manieren voldoen: via automatische incasso of met een creditcard (Visa, Mastercard, AMEX, JDC, Discover). Om de automatische incasso te activeren, betaal je de eerste keer via iDEAL, Bancontact of SOFORT.

Betalen op factuur kost €15,- en is alleen mogelijk als je een jaarabonnement afsluit. Neem contact met ons op via de live chat voor de mogelijkheden.

Btw

Nederland

Bij bedrijven uit Nederland wordt 21% btw in rekening gebracht.

Hier kan je jouw btw-nummer controleren.

Andere EU-landen

Bij bedrijven met een geldig btw-nummer uit andere EU-landen wordt de btw verlegd.

Als je geen geldig btw-nummer hebt, wordt het btw-tarief van het land van herkomst in rekening gebracht.

Hier kan je jouw btw-nummer controleren.

Landen buiten de EU

Hier wordt 0% btw in rekening gebracht.

Valuta

Klanten uit de Verenigde Staten en Engeland krijgen een schatting van de abonnementsprijs in de eigen valuta te zien op de prijspagina.

Upgraden en downgraden

Upgraden

Wil je je abonnement upgraden? Dan kan je dit gelijk doen. Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Abonnement’. Klik vervolgens op ‘Wijzig’ > en kies jouw nieuwe abonnement. Na het kiezen van eventuele add-ons moet de betaling bevestigd worden.

Als je alleen een add-on wil aanschaffen ga je naar ‘Account’ > ‘Abonnement’ en kies je 'beheren'.

De upgrade is direct actief. Je kan dus ook direct de extra features gebruiken. Na de betaling vind je de factuur in je account onder ‘facturen’.

Downgraden

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Abonnement’ > ‘Wijzig’ > ‘Downgrade’ > ‘Bevestig’. De downgrade geldt vanaf de volgende betaling.

Zet je account on hold (pauzeren)

Maak je tijdelijk geen gebruik van je WebinarGeek account? Maar wil je wel al je waardevolle data en persoonlijke instellingen behouden? Kies ervoor om je account 'on hold' te zetten. Voor een klein bedrag bewaren we je account, je data en al je webinars.

Het pauzeren van een account is beschikbaar vanaf het Premium abonnement. Basic abonnementen kan je niet on hold zetten.

Wat betekent 'on hold'?

• Je kan geen webinars aanmaken of hosten.

• Mensen kunnen zich aanmelden voor je bestaande webinars, maar niet bekijken.

• Mensen kunnen zich aanmelden voor je bestaande betaalde webinars, maar niet betalen.

• Gekoppelde integraties blijven actief.

• De instellingen van de HubSpot add-on worden bewaard.

• Je kan inloggen in je account om al je webinars en statistieken in te zien.

• Replays bekijken of downloaden is niet mogelijk.

• Je betaalt een klein bedrag per maand voor de opslag van jouw data.

Het 'On hold' abonnement gaat na het einde van je actieve abonnement in. Tot die tijd kan je nog gebruik maken van de functionaliteiten van je huidige abonnement. Zolang je account on hold is, bewaren we al je waardevolle gegevens, instellingen en webinars.

Let op! Bij het heractiveren van je abonnement worden altijd de meest recente prijzen gehanteerd.

Een on hold abonnement stoppen of veranderen

Je kan je account op elk gewenst moment activeren door je on hold abonnement te stoppen. Ga naar ‘account’ > ‘abonnement’ om het account direct te activeren.

Klik op ‘stopzetten’ als je het On hold abonnement wilt stoppen. Je hebt dan geen actief abonnement meer en je data en persoonlijke instellingen worden na een aantal weken definitief verwijderd.

Stopzetten

Het kan voorkomen dat je tijdelijk of helemaal geen webinars meer gaat organiseren. Dan is het mogelijk om je abonnement stop te zetten.

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Abonnement’ > ‘Stopzetten’.

Je kan je abonnement op elk gewenst moment stopzetten en WebinarGeek gebruiken tot het eind van de periode waarvoor je hebt betaald.

Let op! Een account zonder actief abonnement wordt beperkt bewaard. Je account wordt daarna verwijderd inclusief alle data en opnames.

Trefwoorden: opschalen, opzeggen, pauze, bankrekening, webinarlimieten, limieten