Toetsenbord sneltoetsen

Geef je de voorkeur aan je toetsenbord boven je muis? Bekijk hier alle beschikbare toetsenbord sneltoetsen!

Erik avatar
Geschreven door Erik
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het hosten van een webinar is het mogelijk om toetsenbord sneltoetsen te gebruiken om verschillende instellingen in de webinar omgeving te beheren. Een overzicht van alle toetsenbord sneltoetsen is te zien via de instellingen aan de rechterkant of door de sneltoets Ctrl/Cmd + / te gebruiken.

Toetsenbord sneltoetsen tijdens het webinar

Ontdek hier meer tijdbesparende tips!