Naar de hoofdinhoud

Werkruimtes

Voeg werkruimtes toe aan je account voor een duidelijk overzicht voor jou en de extra gebruikers.

Geschreven door Dina

Je kunt alleen werkruimtes maken met een Enterprise-abonnement. Ga naar onze pagina Prijzen voor meer informatie.

Voeg werkruimtes toe aan je account voor een duidelijk overzicht voor jou en de extra gebruikers. Je kunt meerdere werkruimtes toevoegen en een gebruiker kan deel uitmaken van meerdere werkruimtes.

Een werkruimte toevoegen

Alleen de accountbeheerder kan een werkruimte toevoegen.

Volg hiervoor deze stappen:

  1. Klik rechtsboven op 'Account'.

  2. Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op 'My account'.

  3. Ga links naar 'Workspaces'.

  4. Klik op 'New Workspace' en geef je werkruimte een 'Name'.

  5. Selecteer de gebruikers die je aan de werkruimte wilt toevoegen.

Een gebruiker kan deel uitmaken van meerdere werkruimtes. Je vindt de verschillende gebruikersrollen hier.

Een werkruimte maken in WebinarGeek

Oude webinars

Oude webinars (webinars that are already in your account) have no workspace assigned, you can add this when you edit your webinar.

Volg hiervoor deze stappen:

  1. Klik op je webinar.

  2. Klik op 'Edit webinar'.

  3. Scrol onder het tabblad 'General' naar 'About your webinar'.

  4. Wijs de webinar toe aan je werkruimte.

Nieuwe webinars

Alle nieuwe webinars die je maakt, worden voortaan in een werkruimte aangemaakt. Als je meerdere werkruimtes hebt, kun je kiezen uit de werkruimtes waartoe je toegang hebt.

Een werkruimte bewerken

Alleen de accountbeheerder kan een werkruimte bewerken.

Volg hiervoor deze stappen:

  1. Klik rechtsboven op 'Account'.

  2. Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op 'My account'.

  3. Ga links naar 'Workspaces'.

  4. Klik op de werkruimte die je wilt bewerken en breng de nodige wijzigingen aan.

  5. Klik op 'Update Workspace' om de wijzigingen op te slaan.

Een werkruimte bewerken in WebinarGeek

Een werkruimte verwijderen

Alleen de accountbeheerder kan een werkruimte verwijderen.

Volg hiervoor deze stappen:

  1. Klik rechtsboven op 'Account'.

  2. Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op 'My account'.

  3. Ga links naar 'Workspaces'.

  4. Klik op het prullenbakpictogram naast de werkruimte die je wilt verwijderen.

  5. Bevestig het verwijderen in de pop-up.

Alle gebruikers in deze werkruimte zijn nu uit de werkruimte verwijderd.

Trefwoorden: branches

Was dit een antwoord op uw vraag?