Je kunt abonneegegevens per webinar of voor alle webinars verwijderen. Als je een abonnee van een webinar verwijdert, werkt de unieke kijklink niet meer en kan die persoon de webinar niet bekijken.
De abonnee wordt ook uit de statistieken verwijderd. Door een abonnee te verwijderen, wordt één abonnee afgetrokken van het totaal aantal abonnees. Je kunt de gegevens van die persoon ook niet meer terugvinden in de statistieken van je webinar.
Een abonnee per webinar verwijderen
Volg deze stappen om een abonnee van een specifieke webinar te verwijderen:
Klik op je webinar.
Klik op ‘Statistieken’.
Ga naar het tabblad ‘Registraties’ en klik op ‘Abonnees’.
Klik op de knop ‘Abonneeopties’ > ‘Abonnee verwijderen’.
Een abonnee uit alle webinars verwijderen
Volg deze stappen om een abonnee in één keer uit al je webinars te verwijderen:
Klik rechtsboven op ‘Account’.
Klik op 'Mijn account'.
Ga aan de linkerkant naar 'Privacy en beveiliging'.
Klik op ‘E-mailadressen verwijderen of anonimiseren’.
Voer de e-mailadressen in waarvan je de gegevens wilt verwijderen. Je kunt maximaal 25 e-mailadressen tegelijk invoeren. Zet elk e-mailadres op een nieuwe regel, zonder komma's of andere scheidingstekens.
Klik op het vervolgkeuzemenu en selecteer ‘Verwijderen’.
Klik op ‘Aanvraag indienen’.
Let op! Alle verwijderingen zijn onomkeerbaar.


