Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Facturen’ (onder ‘Administratie’). Facturen die je hebt betaald, komen hier te staan.

Facturen downloaden

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Facturen’ (onder ‘Administratie’).

Klik vervolgens op de factuur die je wil downloaden en klik op het download-icoon rechtsboven. Selecteer de locatie op je computer waar je de factuur wil opslaan en klik op ‘Opslaan’.

Facturen per e-mail ontvangen

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Instellingen’.

Vink het vak ‘Een kopie van je factuur na ontvangst van een betaling’ aan. Hierna ontvang je een kopie van de factuur met e-mail, nadat deze is betaald.

Wil je de factuur op een ander e-mailadres ontvangen? Stel dit dan in onder ‘Account’ > ‘Mijn account’.

Trefwoorden: facturatie, betalingen,