Facturen

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Facturen’, onder ‘Administratie’.

Tim avatar
Geschreven door Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Facturen’ (onder ‘Administratie’). Facturen die je hebt betaald, komen hier te staan.

Facturen downloaden

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Facturen’ (onder ‘Administratie’).

Klik vervolgens op de factuur die je wil downloaden en klik op het download-icoon rechtsboven. Selecteer de locatie op je computer waar je de factuur wil opslaan en klik op ‘Opslaan’.

Voorbeeld van een factuur, indien niet  onmiddellijk gedownload klik op het downloadpictogram

Facturen per e-mail ontvangen

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Instellingen’.

Vink het vak ‘Een kopie van je factuur na ontvangst van een betaling’ aan. Hierna ontvang je een kopie van de factuur met e-mail, nadat deze is betaald.

Notificatie instellingen

Wil je de factuur op een ander e-mailadres ontvangen? Stel dit dan in onder ‘Account’ > ‘Mijn account’.

Factuurgegevens

De factuurgegevens worden overgenomen van je account. Je kunt deze accountgegevens, zoals bedrijfsnaam en adres, veranderen in je account voor alle toekomstige facturen.

Facturen kunnen niet met terugwerkende kracht worden aangepast.

Extra regel op factuur

Heb je een extra regel nodig op je facturen? Ga naar 'Account' > 'Mijn account' en scroll naar beneden tot je 'Optionele extra regel op factuur' ziet.

Typ de regel die je op je facturen moet staan in het tekstveld en klik dan op 'Update account'.

Een optionele extra regel op facturen instellen

Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een intern project nummer aan te geven.

Een voorbeeld van een factuur met een extra regel

Trefwoorden: facturatie, betalingen, paid