Mijn account

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Account’. Je kan hier de gegevens van je account en facturen aanpassen.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om naar de instellingen van je account te gaan, kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik rechtsboven op ‘Account’.

2. Klik vervolgens op ‘Mijn Account’ in het dropdown menu.

Settings dropdown menu in WebinarGeek.

Accountgegevens

Om je accountgegevens te vinden, kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Mijn account' in het dropdown menu.

3. Navigeer links naar 'Account' onder het tabblad 'Mijn account'.

Je kan hier de gegevens van je account en factuur informatie aanpassen.

Als je klaar bent, klik je op ‘Update account’ om je aanpassingen op te slaan.

Persoonlijk

Om je persoonlijke gegevens te vinden, kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Mijn account' in het dropdown menu.

3. Navigeer links naar 'Persoonlijk' onder het tabblad 'Mijn account'.

Hier kan je je naam, e-mailadres en wachtwoord wijzigen.

Als je je e-mailadres aanpast, verander je hiermee ook je gebruikersnaam.

Ben je klaar? Klik dan op ‘Update account’ om je aanpassingen op te slaan.

Tijdzone

Wil je je tijdzone aanpassen? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Mijn account' in het dropdown menu.

3. Navigeer links naar 'Instellingen' onder het tabblad 'Mijn account'.

Selecteer onder ‘Tijdzone’ de tijdzone waarin we de data en tijdstippen moeten weergeven.

In Nederland hebben wij de Central European Time-tijdzone. Hiervoor wordt de afkorting CET gebruikt in wintertijd en CEST in zomertijd. De tijd wordt in Nederland aangegeven met een 24-uursnotatie.

In sommige landen wordt een 12-uursnotatie gebruikt. In dat geval wordt de tijd volgens die notatie aangegeven met am of pm erachter.

Tijdzone in WebinarGeek

Taalinstellingen

Wil je de taal in WebinarGeek aanpassen? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Mijn account' in het dropdown menu.

3. Navigeer links naar 'Instellingen' onder het tabblad 'Mijn account'.

De user interface is beschikbaar in het Engels, Duits en het Nederlands. Je kan de taal zelf instellen.

Taalinstellingen WebinarGeek

CSV instellingen

Selecteer een alternatief CSV scheidingsteken voor CSV export bestanden. Afhankelijk van je locatie en favoriete spreadsheet-apps, wil je misschien het scheidingsteken wijzigen om CSV-bestanden toegankelijker te maken voor jou en jouw team.

Om deze instelling aan te passen, kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Mijn account' in het dropdown menu.

3. Navigeer links naar 'Instellingen' onder het tabblad 'Mijn account'.

electeer een alternatief CSV scheidingsteken voor CSV export bestanden.

Notificaties

Wil je notificaties instellen? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Mijn account' in het dropdown menu.

3. Navigeer links naar 'Instellingen' onder het tabblad 'Mijn account'.

4. Vink het vakje aan bij de activiteiten waarover wij je op de hoogte mogen houden. Je ontvangt de notificaties via e-mail.

Tip! Om op de hoogte te worden gehouden van elke individuele registratie, voeg je jouw e-mailadres toe aan het BCC-veld in de bevestigingsemail instellingen.

Trefwoorden: tijd, buitenland, talen personaliseren, gegevens