Om naar de instellingen van je account te gaan, klik je rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’.

Accountgegevens

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Account’.

Je kan hier de gegevens van je account en facturen aanpassen.

Als je klaar bent, klik je op ‘Update account’ om je aanpassingen op te slaan.

Persoonlijk

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Persoonlijk’.

Hier kan je je naam, e-mailadres, wachtwoord en avatar wijzigen.

Als je je e-mailadres aanpast, verander je hiermee ook je gebruikersnaam.

Ben je klaar? Klik dan op ‘Update account’ om je aanpassingen op te slaan.

Branding

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Branding’.

Hier kan je jouw logo uploaden en kan je custom CSS toevoegen aan je pagina's.

Logo

Klik op ‘Upload logo’ en selecteer het juiste bestand. Je logo is zichtbaar op de kijkpagina van je webinar.

Aangepaste CSS

Voeg custom CSS toe aan je pagina's om ze een generieke eigen opmaak te geven. Deze wordt toegepast op alle registratie- en kijkpagina's.

Tips, tricks en referenties:

• Test altijd je pagina’s nadat je iets hebt aangepast.

• Pas je stijl toe op de .font-family class als je een eigen font wil gebruiken voor je registratiepagina en andere pagina's.

• Gebruik de @import-functie om externe (https-)bronnen in te laden, zoals fonts.

• Laad geen styles in voor interactieve elementen, zoals de video player, om te voorkomen dat iets niet meer werkt.

• Om erachter te komen welke selector je moet hebben om CSS aan te koppelen, kun je de Web inspector of Developer toolbar in Chrome of Firefox gebruiken. Klik op een element om de selector te achterhalen (bijvoorbeeld ‘.logo-balk’).

• We schonen CSS-code op en halen ongewenste code eruit. Als dit gebeurt, controleer je syntax en notatie dan nog een keer.

Enkele voorbeelden:

// set all font elements to the font family 'Verdana'
.font-family { font-family: 'Verdana' !important; }

// set all font elements to the Google Font 'Roboto'
@import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Roboto&display=swap');
.font-family { font-family: 'Roboto', sans-serif !important; }

// set all fonts on any page to 'Roboto'
@import url('https://fonts.googleapis.com/css2?family=Roboto&display=swap');
* { font-family: 'Roboto', sans-serif !important; }

// hide the entire upper bar on the viewing page
.logo-balk { display: none; }

// set a custom background color to the upper bar on the viewing page, yellow
.logo-balk { background-color: yellow !important; }

Let op! Dit is alleen beschikbaar in ons Advanced pakket.

Tijdzone

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Instellingen’.

Selecteer onder ‘Tijdzone’ de tijdzone waarin we de data en tijdstippen moeten weergeven.

In Nederland hebben wij de Central European Time-tijdzone. Hiervoor wordt de afkorting CET gebruikt in wintertijd en CEST in zomertijd. De tijd wordt in Nederland aangegeven met een 24-uursnotatie.

In sommige landen wordt een 12-uursnotatie gebruikt. In dat geval wordt de tijd volgens die notatie aangegeven met am of pm erachter.

Taalinstellingen

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Instellingen’.

De user interface is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. Je kan de taal zelf instellen.

Standaard streamingkwaliteit instellen

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Instellingen’.

Per webinar kiezen we een aanbevolen videokwaliteit die is gebaseerd op je internetverbinding. Je kan ook een standaard kwaliteit instellen die dan gebruikt wordt voor al je live webinars. Een lagere kwaliteit resulteert in een vloeiender beeld en kost minder bandbreedte.

Bekijk hier de verschillen in kwaliteit:

Notificaties

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn Account’ > ‘Instellingen’.

Vink het vakje aan bij de activiteiten waarover wij je op de hoogte mogen houden. Je ontvangt de notificaties via e-mail.

Trefwoorden: tijd, buitenland, talen personaliseren, gegevens