Om betalingen voor je betaalde webinars te verwerken, gebruik je Mollie.

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Instellingen’ (onder ‘Betaalde webinars’).

Hier kan je je Mollie-account koppelen. Als je dit hebt gedaan, kan je een websiteprofiel kiezen.

Heb je nog geen Mollie-account? Maak er dan eerst hier een aan.

Om je Mollie-account te ontkoppelen, klik je op ‘Uitschakelen’.

Lees hier hoe je betaalde webinars kan instellen.

Transactieoverzicht

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Transactieoverzicht’ (onder ‘Betaalde webinars’).

Hier vind je een overzicht van alle betalingen van alle webinars.

Klik op ‘Exporteer naar CSV’ om de gegevens te exporteren.

Trefwoorden: geld, verdienen , betalingen