Account
Transactieoverzicht

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Instellingen’, onder ‘Betaalde webinars’.

Tim avatar
Geschreven door Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om betalingen voor je betaalde webinars te verwerken, gebruik je Mollie.

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Instellingen’ (onder ‘Betaalde webinars’).

Hier kan je je Mollie- of Stripe-account koppelen.

Klik hier om te lezen hoe je jouw Mollie- of Stripe-account koppelt.

Transactieoverzicht

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Transactieoverzicht’ (onder ‘Betaalde webinars’).

Hier vind je een overzicht van alle betalingen van alle webinars.

Klik op ‘Exporteer naar CSV’ om de gegevens te exporteren.

Transactieoverzicht in accountinstellingen

Trefwoorden: geld, verdienen , betalingen, paid