Channel
Channel embedden

Embed je channel zodat de bezoekers van je website of blog direct een overzicht van je webinars zien zonder de website te verlaten.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door je channel te embedden zien de bezoekers van je website of blog direct een overzicht van al je webinars.

Let op! De banner, titel en het logo zijn standaard niet zichtbaar in het geëmbedde channel.

Klik in het hoofdmenu op ‘Channel’. Links in de editor zie je een stukje HTML-code, kopieer deze door op het kopieer icoontje te klikken. Deze code kan je op je website of blog plaatsen op de plek waar je wil dat het geëmbedde channel zichtbaar is.

Embed jouw channel, kopieer de code om deze te embedden

Als je werkt met een content management systeem (CMS) of een blog zoals Wordpress, houd er dan rekening mee dat je het stukje code in de ‘bron/source’ van de pagina plaatst, dus niet gewoon als tekst. In sommige CMS'en is het niet mogelijk om JavaScript-code te plaatsen. In dat geval kan je het beste hulp inschakelen van degene die je website heeft gebouwd.

Embed code aanpassen of channel elementen verbergen

Als je een specifiek webinar wil verbergen kijk dan naar deze instructies.

Mogelijk wil je niet alle elementen van het channel embedden op jouw website. De aanwezigheid van de header is misschien overbodig op de pagina waar je het channel gaat embedden. Of je wil alleen on demand webinars laten zien.

In het Channel menu kan je een embed code genereren zonder specifieke elementen. De volgende elementen kan je verbergen:

• De gehele channel header; De channel header bevat de bannerafbeelding, jouw logo, de titel, beschrijving en aanmeldknoppen.

• Alleen de channel banner, logo en de titel van de header

• Aankomende webinars

• On demand webinars

• Series

Kies 'channel' in het hoofdmenu (donkere balk) en klik op ‘Pas embed code aan’. In het menu dat opent, kan je selecteren welke elementen je wel en niet wil laten zien. Klik op ‘genereer embed code’ en kopieer de aangepaste code. Als je de header zichtbaar maakt, krijg je de optie te zien om alleen de channel banner, logo en deelknoppen te verbergen.

Tip! Je kan meerdere aangepaste embeds tegelijk gebruiken, plaats bijvoorbeeld op de ene pagina je on demand webinars en op een andere je live webinars.

Trefwoorden: kanaal