Toegang tot de kijkpagina

Verander de toegangstijd tot de kijkpagina en geef je kijkers eerder toegang tot je webinar.

Felicia avatar
Geschreven door Felicia
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze instelling is van toepassing op het moment dat de kijkers de webinar pagina kunnen bekijken; de pagina waar het webinar zal plaatsvinden. Als een kijker eerder zijn kijk link gebruikt, wordt de kijker eerst naar de aftelpagina gestuurd en later op het ingestelde tijdstip doorgestuurd naar de webinar pagina. Dit geldt ook voor 'kijken zonder registratie'.

Om deze instelling te wijzigen, volg je de stappen:

1. Klik op je webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Navigeer naar 'Registratie' > 'Instellingen'.

4. Scrol naar beneden naar 'Andere toegangstijd tot de kijkpagina'.

5. Stel de gewenste toegangstijd in.

Andere toegangstijd tot de kijkpagina instellen

Tip! Wij raden de standaardwaarde van 5 minuten aan.

Voorbeeld: Als jij een waarde instelt van 10 minuten en de begintijd van jouw webinar is ingesteld op 12:00 dan worden de kijkers om 11:50 toegelaten tot de webinar pagina. Als een kijker de kijk link om 10:40 gebruikt, wordt deze eerst doorgestuurd naar de aftelpagina.