Aftelpagina

Bewerk de aftelpagina om deze aan de branding van je merk aan te passen.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De aftelpagina is zichtbaar voor kijkers die toegang willen voordat het webinar van start gaat. De pagina telt af tot het moment dat het webinar van start gaat. Wanneer er afgeteld is tot vijf minuten (of eerder als je dat ingesteld hebt voor het webinar) komen de kijkers in de webinar ruimte terecht. Je kan de kijkers eerder toegang geven tot de kijkpagina in de instellingen.

Aftelpagina

Aftelpagina bewerken

1. Selecteer het specifieke webinar dat je wilt bewerken.
    ā€‹

2. Klik op 'Webinar bewerken' om de webinarinstellingen te openen.
    ā€‹

3. Navigeer binnen de webinarinstellingen naar de tab 'Webinar'.
    ā€‹

4. Klik op 'Aftelpagina'.

Opties in het gedeelte 'Webinar' bij het bewerken van een webinar

Je kan de pagina bewerken door op 'Aftelpagina bewerken' te klikken. De aftelpagina is hetzelfde voor alle webinars binnen een webinarserie.

Aftelpagina bewerken

In de header voegen wij automatisch de aftelklok toe. Maak het op in je eigen (huis)stijl en sluit de editor vervolgens. Je ziet voor het sluiten of de wijzigingen goed zijn opgeslagen.

Klik hier voor uitleg over de real-time page editor.