Thema's

Kies het thema voor je webinar dat past bij je branding.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor jouw webinar kan je Themakleuren instellen. Je kan kiezen voor een Standaard webinar thema en Aangepaste thema kleuren. Dit doe je in de ‘Branding’ instellingen. Dit geldt voor de pagina's waar kijkers deelnemen aan jouw webinar. Standaard kan niemand het gekozen thema wijzigen, inclusief presentatoren, moderators als kijkers.

Om het webinar thema te kiezen voor je webinars, kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik rechtsboven op 'Account'.

2. Klik vervolgens op 'Mijn account' in het dropdown menu.

3. Navigeer links naar 'Branding' onder het tabblad 'Webinars'.

4. Klik hier op 'Themakleuren' en stel je Standaard webinar of Aangepaste themakleuren in.

Webinar thema

Hier kan je een standaard webinar thema kiezen. Deze is van toepassing op de pagina's waar kijkers deelnemen aan jouw webinar.

Het instellen van je standaard webinar thema in WebinarGeek.

Indien de optie "Deelnemers kunnen schakelen tussen de lichte en donkere modus. Waar mogelijk wordt de standaardstijl van het besturingssysteem toegepast.” ingeschakeld is, gebruikt WebinarGeek het standaardthema van het apparaat van de deelnemer. Maar kunnen ze ook handmatig schakelen tussen de thema's.

Als je toelaat dat deelnemers hun eigen thema kunnen wijzigen, vinden ze een knop in de rechterbenedenhoek om tijdens jouw webinar van thema te veranderen.

Webinarthema wijzigen

Aangepaste thema kleuren

Kies hier je eigen kleuren. We zullen ze mengen om een mooie combinatie te creëren. We gebruiken niet precies de kleuren die je kiest, omdat we vertrouwen op kleurentheorie om de beste match te vinden.

Let op! Wijzigingen worden niet toegepast tot je op opslaan klikt. Zorg dat het aangepaste thema is ingeschakeld en klik op 'Update theme colors'.