Zodra iemand zich voor je webinar registreert, ontvangt die persoon automatisch de bevestigingsmail met een unieke kijklink.
Je kunt deze echter uitschakelen als je dat wilt. Volg hiervoor deze stappen:
Klik op je webinar.
Klik op 'Webinar bewerken'.
Ga naar 'E-mails'.
Klik op de bevestigingsmail.
Klik onderaan de pagina op 'Uitschakelen'.
Er verschijnt een pop-up om dit te bevestigen. Klik op 'OK'.
Als dit gelukt is, staat er 'Inschakelen' op de knop. Je kunt de bevestigingsmail opnieuw inschakelen met de knop 'Inschakelen'.
Als je de bevestigingsmail opnieuw inschakelt, ontvangen alle personen die zich vanaf dat moment registreren weer een bevestigingsmail.
Na de registratie wordt de automatische bevestigingsmail met de unieke kijklink niet verstuurd.
De abonnee heeft de link echter nog steeds nodig om het webinar te bekijken. De ingeschrevene kan deze unieke kijklink na registratie kopiëren vanaf de bevestigingspagina, of de webinarhost moet de unieke kijklink van de kijker handmatig delen. Dit kan bijvoorbeeld in een e-mail die je via je eigen e-mailprogramma verstuurt, of via een Herinneringsmail die je in WebinarGeek inplant.
Lees hieronder hoe je de unieke kijklink van een registratie kunt delen.
Je unieke kijklink delen
Je vindt de unieke kijklink na registratie bij de 'Statistieken' van je webinar. Volg deze stappen:
Klik op je webinar.
Klik vervolgens op 'Statistieken'.
Ga naar 'Registraties' > 'Abonnees'.
Klik op de drie puntjes > 'Details tonen'.
Onder 'Kijk-URL' vind je de unieke kijklink.
Als je alle unieke kijklinks van registraties in één overzicht wilt, exporteer dan alle registraties naar .CSV.
In het .CSV-bestand vind je de unieke kijklink van de registraties onder 'Kijklink'.
Let op! Elke abonnee heeft een unieke kijklink; er is geen openbare kijklink voor het live webinar.
Trefwoorden: annuleren



