Bij een on demand webinar voeg je een opname toe. Zorg ervoor dat je dit doet, voordat je de registratie link gaat delen!

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een opname wil toevoegen:

• Externe video: Je hebt een bestaande video die je wil gebruiken. Deze kan je invoeren met een YouTube-link, een Vimeo-mp4-link of een andere link, zolang deze maar naar een mp4-bestand verwijst (bij voorkeur met x264-video en AAC-audio).
  • Opname van een live webinar: Je hebt een opname van een live webinar. Deze kan je dan selecteren. De slides en interacties die je hebt gebruikt tijdens het live webinar worden overgenomen in de on demand-versie.
  • Je hebt nog geen opname. In dat geval kan je een live webinar aanmaken en deze houden zonder kijkers. Na afloop kan je deze opname gebruiken voor je on demand webinar.

Externe video toevoegen

Klik in de webinar wizard op 'Webinar'. Bij 'Webinarvideo' kan je een externe webinaropname toevoegen.

Plak de URL bij 'Webinarvideo' en klik op 'Opslaan'. Lees hier meer over het gebruik van externe video's.

Let op! Test altijd de opname door na het publiceren op 'Test het webinar' te klikken op het webinar dashboard.

Opname van een live webinar gebruiken

Je kan er ook voor kiezen om een live webinar-opname te gebruiken.

Klik in de webinar wizard op 'Webinar'. Selecteer een live webinar bij 'Gebruik live opname' en klik op 'Opslaan'.

Hier worden de interacties en presentatie die je bij het live webinar hebt gebruikt net als bij het creƫren van een on demand webinar overgenomen.

Let op! Test altijd de opname door na het publiceren op 'Test het webinar' te klikken in het webinar dashboard.

Trefwoorden: bestanden, videobestand