De één-klik registratielink is een geavanceerde manier om mensen die al op je mailinglijst staan via één klik te laten registreren voor je webinar. De one-click registratielink vult namelijk de registratievelden voor de inschrijver automatisch in.

Klik op je gepubliceerde webinar om je webinar dashboard te openen. Rechts naast de social buttons kan je op de 'one-click registratielink' icoon klikken.

Er verschijnt een pop-up met de link. Selecteer de juiste uitzending en kopieer en plak de link in je e-mail programma en vervang je eigen veld namen zoals "Voornaam+hier" door de juiste gegevens. Of stel je email programma zo in dat ze automatisch worden vervangen.

Als je een veld niet gebruikt kan je dit uit de link weglaten.

Trefwoorden: direct, gemakkelijk