Zodra iemand zich inschrijft voor je webinar, wordt automatisch de bevestigingsmail met de unieke kijklink verstuurd.

Maar je kan de bevestigingsmail ook uitschakelen als je dat wil.

Klik op je webinar > 'Webinar bewerken' > 'E-mails'. Klik dan op de titel van de bevestigingsmail die je wil uitzetten en klik op 'Uitschakelen'.

Er verschijnt een pop-up. Klik hier op 'OK' om te bevestigen dat je de mail wil uitzetten.

Als dit is gelukt, zie je de button 'Inschakelen' staan. Door hierop te klikken kan je de bevestigingsmail weer inschakelen.

Schakel je de mail opnieuw in, dan krijgt iedereen die zich vanaf dat moment inschrijft voor je webinar weer een bevestigingsmail.

Als je de bevestigingsmail hebt uitgeschakeld, wordt de mail met unieke kijklink niet verstuurd.

Maar de inschrijver heeft deze link wel nodig om het webinar te bekijken. De inschrijver kan de link zelf overnemen van de bevestigingspagina die direct na het inschrijven in beeld verschijnt. Ook kan jij als organisator de unieke kijklink delen, bijvoorbeeld in een e-mail die je via je eigen e-mailprogramma verstuurt. Je kan ook nog een herinneringsmail versturen met de kijklink, die je in WebinarGeek inplant.

Lees hieronder hoe je de unieke kijklink van een registratie kan delen.

De unieke kijklink van alle inschrijvers vind je bij de statistieken van het webinar.

Klik op het webinar 'Statistieken' > 'Registraties' > 'Alle inschrijvingen'.

Hier kan je per inschrijving de unieke kijklink vinden door op 'Meer details' te klikken. Bij 'Kijk-URL' zie je de unieke kijklink van de inschrijver.

Wil je de unieke kijklink van alle inschrijvingen in een overzicht. Exporteer dan alle registraties naar .csv. In het CSV-bestand vind je alle unieke kijklinks onder 'Watch link'.

Let op! Elke inschrijver heeft een unieke kijklink. Er is geen publieke kijklink voor het live webinar die je met iedereen kan delen.

Trefwoorden: afzetten, uitzetten

Heeft u het antwoord gevonden?