Help video's
Premium Zapier - WooCommerce video handleiding

Gebruik Webhooks om applicaties aan WebinarGeek te koppelen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze video gebruiken we Zapier om WooCommerce te verbinden met WebinarGeek. Zo kan je jouw betalingen in je webshop beheren en je klanten automatisch inschrijven voor jouw webinar. Webhooks openen een wereld van mogelijkheden voor andere applicaties die de Zapier-integratie niet direct ondersteunen!

WooCommerce is een open-source e-commerce plugin voor WordPress en één van de populairdere webwinkel oplossingen.

Als je al een webshop hebt, is je (on demand) webinars toevoegen aan je winkel een logische volgende stap. Zo heb je al jouw cursussen, e-books en webinars bij elkaar op dezelfde website. Na aanschaf van een webinar kan je een klant aanmelden voor het webinar via Zapier.

Verbinden met andere webshops of apps

Dankzij WebinarGeeks Zapier integratie maak je verbinding met duizenden apps. Webhooks openen een wereld van mogelijkheden voor andere applicaties die de Zapier-integratie niet standaard ondersteunen.

Klik hier welke applicaties je standaard kan koppelen met WebinarGeek.

En klik hier voor meer info over het gebruik van de Zapier integratie.

Op zoek naar meer flexibiliteit? We bieden ook een Rest API die ontwikkelaars kunnen gebruiken om een automatisering te ontwikkelen.