Je kan een on demand webinar een beperkte tijd beschikbaar stellen. Ga naar 'Webinar bewerken' en klik dan op 'Aanmaken' (als je je webinar aan het aanmaken bent) of op 'Algemeen' (als je een bestaand webinar bewerkt).

Stel de beschikbaarheid in bij 'Beperkt beschikbaar stellen'. Selecteer de periode waarin je wil dat het webinar on demand beschikbaar is.

Wil je dat het webinar voor onbepaalde tijd beschikbaar is? Klik dan op de switch.

De beschikbaarheid van je on demand webinar kan je op elk moment wijzigen!

Trefwoorden: einddatum, beschikbaar