Registratie
Geavanceerde registratie-instellingen
Selecteer webinars automatisch op de registratiepagina

Voor bezoekers van je registratiepagina worden alle webinars in je webinarserie automatisch geselecteerd.

Felicia avatar
Geschreven door Felicia
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze instelling maakt het mogelijk om te kiezen of webinars op de registratiepagina automatisch geselecteerd of ongeselecteerd moeten zijn. Dit is alleen beschikbaar voor webinarseries.

Om deze instelling te bewerken, kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik op het webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Navigeer naar 'Registratie' > 'Instellingen'.

4. Scrol naar 'Selecteer webinars automatisch op de registratiepagina'.

5. Schakel de instelling aan of uit.

Selecteer webinars automatisch instelling

Live of automated webinarseries

Wanneer deze instelling aanstaat zullen de dropdown menu’s op de registratiepagina automatisch op de eerstvolgende uitzending staan voor elk webinar in de serie.

Als het uit staat, zullen de dropdown menu’s automatisch op “Niet inschrijven” staan en moeten bezoekers handmatig een uitzending uitkiezen om zich te registreren voor het webinar.

On demand webinarseries

Wanneer deze instelling aanstaat zullen alle webinars in de serie automatisch aangevinkt staan op de registratiepagina. Bezoekers zullen zelf de vakjes aan moeten klikken om zich niet te registreren voor de webinars waar ze niet in geïnteresseerd zijn.

Als het uit staat, zullen de webinars in de serie standaard niet aangevinkt staan op de registratiepagina. Bezoekers zullen zelf de vakjes aan moeten klikken voor de webinars die ze willen bekijken.