Webinar publiceren

Als je alle stappen van de webinar wizard hebt doorlopen, is het tijd om je webinar te publiceren!

Tim avatar
Geschreven door Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je alle stappen van de webinar wizard hebt doorlopen, is het tijd om je webinar te publiceren.

Dit is een belangrijke stap. Want pas als je je webinar hebt gepubliceerd, kunnen mensen zich inschrijven. Vanaf dat moment kan je de registratielink delen en komen inschrijvingen binnen.

Om je webinar te publiceren, kan je deze stappen volgen.

1. Selecteer het webinar dat je wilt publiceren.
    ā€‹

2. Navigeer naar de tab 'Publiceer'. Wij hebben hier belangrijke onderdelen van het webinar op een rijtje gezet. Zo kan je snel zien of je niets vergeten bent.
    ā€‹

3. Klik op 'Publiceer' om het webinar te publiceren. Nu kan je beginnen met het promoten van je webinar.

Webinar publiceren

Zorg ervoor dat in ieder geval je registratiepagina, bevestigingspagina, embedded formulier (als je deze hebt) en bevestigingsmail af zijn als je de registratielink van je webinar gaat delen.

De andere instellingen kan je later nog aanpassen.

Trefwoorden: openbaar