Als iemand zich aanmeldt voor je webinar, komen de aanmeldgegevens altijd in het systeem van WebinarGeek terecht. Het systeem maakt vervolgens voor iedere inschrijver een unieke kijklink aan om het webinar mee te bekijken. Door deze unieke link kun je precies zien wie je webinar op welk moment bekijkt.

Je kunt registraties voor je webinar op de volgende manieren verzamelen:

• Via de registratiepagina die automatisch wordt aangemaakt als je een nieuw webinar maakt. De link naar de registratiepagina vind je op het webinardashboard en kun je delen met mensen die je wil uitnodigen voor het webinar.
  • Via een embedded formulier op je eigen website. Zo krijg je een compacte 'embeddable' versie van het registratieformulier op je eigen website.
  • Via de 'Eén klik registratie-link'. Dit is een link die bezoekers naar je registratiepagina brengt en automatisch de velden invult met hun eigen gegevens. Deze link vind je rechts op het webinardashboard naast het LinkedIn-icoon.
  • Via de API, waarmee je het registratieproces volledig kan automatiseren. Neem contact met ons op als je de API wil gebruiken.
  • Via Zapier. Hiermee kan je met meer dan 1.000 tools inschrijvingen doorsturen naar je webinar. Met de WebinarGeek-action in Zapier kan je iemand dus automatisch inschrijven voor je webinar. Hier vind je meer informatie over deze trigger.

Trefwoorden: inschrijven, aanmelden