Nadat je het webinar heb gepubliceerd, kan je een moderator toevoegen.

Klik op het webinar > 'Webinar bewerken'. Scrol naar beneden en klik op '+ Gebruiker toevoegen' onder 'Extra gebruikers'.

Selecteer 'Moderator' als rol en vul de gegevens in van de persoon die je als moderator wil uitnodigen.

De uitnodigingsmail met de links wordt standaard verstuurd. Klik op het vinkje als je deze mail niet wil versturen. Klik op 'Opslaan' om de moderator toe te voegen.

De opgeslagen gegevens kan je altijd bewerken of verwijderen. Klik dan op 'Bewerk' > 'Wijzig gebruiker' of 'Verwijder gebruiker'.

Let op! Het verschilt per pakket hoeveel moderators je aan een webinar kan toevoegen. Meer informatie hierover vind je op de pricingpagina.