Moderator toevoegen

Wil je dat iemand anders tijdens je webinar de chat in de gaten houdt? Dat kan! Voeg een moderator toe.

Stefan avatar
Geschreven door Stefan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je het webinar heb gepubliceerd, kan je een moderator toevoegen. Moderatoren kunnen de chat in de gaten houden en erop letten dat alle vragen worden beantwoord.

Leer hier hands-on hoe je moderatoren voorbereidt!

Volg de stappen hieronder:

1. Navigeer en klik op je webinar.

2. Scrol naar beneden en klik op 'Voeg teamlid toe' onder 'Webinar team'.

3. Vul de gegevens in van de persoon die je als moderator wil uitnodigen.

4. Wil je geen uitnodiging direct versturen? Haal het vinkje dan weg naast ‘Stuur uitnodigingsmail’.

5. Selecteer 'Moderator' als rol.

6. Klik op 'Opslaan' of 'Opslaan en nieuwe toevoegen'.

Een extra gebruiker toevoegen aan een webinar en het selecteren van de optie 'Moderator'

Wil je een teamlid toevoegen met meer of minder rechten? Creëer dan een aangepast teamlid.

Moderator verwijderen

Wil je een moderator verwijderen?

Volg de volgende stappen:

1. Navigeer en klik op je webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken' en scrol naar beneden tot 'Webinar team'.

3. Klik op 'Bewerk' > 'Verwijder teamlid' naast het teamlid dat je wilt verwijderen.

4. Bevestig de pop-up om het teamlid te verwijderen.

Moderators zijn niet beschikbaar in het Basic pakket. Upgrade naar een Premium of Enterprise account om moderators toe te voegen aan jouw webinar.