Aangepast teamlid

Voeg aangepaste teamleden met specifieke rechten toe aan je webinar.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast de standaard teamleden is het mogelijk om een aangepast teamlid toe te voegen.

Zo kan je een teamlid specifieke rechten verlenen voor tijdens het webinar.

Klik op ‘Webinar bewerken’, scroll naar ‘Webinar team’ en klik op ‘Voeg teamlid toe’. Hier kan je één van de standaard teamleden selecteren of onder ‘Aangepast’ specifieke rechten verlenen per teamlid.

Leer hier hands-on over co-presenteren met je team!

De volgende rechten zijn mogelijk:

Rechten

Wat kan het teamlid doen?

Start en stop webinar

De mogelijkheid om het webinar te starten en te stoppen. Ook kan je de layout veranderen.

Beheer andere presentatoren

De mogelijkheid om andere presentatoren in beeld te brengen of het geluid aan/uit te zetten. Hier kan je meer lezen over het beheren van je webinar team.

Ook kan je de layout veranderen.

Deel audio en video

De optie om je eigen beeld en geluid te delen.

Ook kan je schermdelen met deze optie.

Bedien interacties

Alle gebruikers kunnen de resultaten van afgelopen interacties inzien.

Bedien slides

De optie om de presentatie te delen en door de slides te navigeren. Dit is alleen mogelijk als je ook audio/video kan delen.

Bedien video-injecties

De optie om video’s af te spelen en te stoppen.

Bedien chat

De optie om te chatten en privégesprekken te beheren. Het is niet mogelijk om de chat in/uit te schakelen.

Alle gebruikers hebben toegang tot de host chat en openbare chat.

Chat in- en uitschakelen

De optie om de privé chat en openbare chat in/uit te schakelen.

Beheer kijkers

De optie om te zien hoeveel kijkers er zijn en deze te beheren. Verder kan je kijkersinformatie inzien en kijkers bannen van het webinar.

Let op! Als je een gebruiker alle rechten wilt geven, dan kan je er een hoofdpresentator van maken.

Let op! Als je meerdere teamleden de mogelijkheid geeft om het webinar te starten en stoppen raden wij het aan om dit vooraf met de teamleden te bespreken. Dit om verwarring te voorkomen.