Co-presentator toevoegen

Met WebinarGeek kan je co-presentatoren uitnodigen voor je webinar. Zij kunnen vanaf een andere locatie deelnemen.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om co-presentatoren uit te nodigen voor je webinar. Deze presentatoren kunnen vanaf een andere locatie deelnemen. Alle presentatoren kunnen tijdens het webinar tegelijktijd te zien en te horen zijn. Zo kan je je webinar vanaf verschillende locaties houden.

Hoeveel co-presentatoren jij kan toevoegen hangt af van jouw abonnement. Wil je weten hoeveel co-presentatoren je kan toevoegen? Ga dan naar account > abonnement en klik op het vraagteken achter je huidige abonnement, of check de pricing pagina.

Wil je iemand anders laten presenteren, maar hoef je zelf niet in beeld te zijn? Dan heb je deze functionaliteit niet nodig. Je kan dan iemand anders hoofdpresentator maken om het webinar te geven.

Leer hier hands-on over co-presenteren met je team!

Co-presentator toevoegen

Nadat je het webinar hebt gepubliceerd kan je co-presentatoren toevoegen. Volg de stappen:

1. Navigeer en klik op je webinar.

2. Scrol naar beneden en klik op ‘Voeg teamlid toe’ onder ‘Webinar Team’.

3. Vul de gegevens in van de persoon die je als co-presentator wil uitnodigen.

4. Wil je geen uitnodiging direct versturen? Haal het vinkje dan weg naast ‘Stuur uitnodigingsmail’.

5. Selecteer ‘Co-presentator’ als rol.

6. Klik op ‘ Opslaan’ of ‘ Opslaan en nieuwe toevoegen’ .

Co-presentator toevoegen in WebinarGeek

Let op! Wil je niet alle rechten van een co-presentator toewijzen aan je teamlid? Voeg dan een aangepast teamlid toe.

Co-presentator verwijderen

Wil je een co-presentator verwijderen?

Volg de volgende stappen:

1. Navigeer en klik op je webinar.

2. Klik op ‘Webinar bewerken’ en scrol naar beneden tot ’Webinar Team’.

3. Klik op ‘Bewerk’ > ‘ Verwijder teamlid’ naast het teamlid dat je wilt verwijderen.

4. Bevestig de pop-up om het teamlid te verwijderen.

Let op! Dit is permanent. De uitnodiging links werken niet meer. Je kan op elk moment weer een co-presentator toevoegen.