Resultaten evaluatie

Met een evaluatieformulier verzamel je informatie voor je volgende webinar. Hier vind je de resultaten van het evaluatieformulier.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De 'Statistieken' kan je vinden in je webinar dashboard.

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Evaluaties'.

Hier vind je de resultaten van het evaluatieformulier per kijker en per uitzending.

Je kan hier ook kiezen tussen 'Groepeer per vraag' en 'Groepeer per kijker'. Zo kun je een mooi overzicht creëren dat bij je behoeften past.

Resultaten evaluatie in de statistieken

Let op! Als er meer dan 100 resultaten zijn moet je de statistieken exporteren naar een CSV-bestand om alle antwoorden te zien.

Groepeer per vraag

Met de ´Groepeer per vraag' optie, worden de resultaten gegroepeerd per vraag. Dit betekent dat een vraag wordt getoond, gevolgd door alle antwoorden die gegeven zijn door de kijkers.

Groepeer per vraag

Tip! De beoordelingsschaal vraag kan gebruikt worden om gemiddelden te meten wanneer de antwoorden numeriek zijn (met of zonder %). Wanneer alle antwoorden voor een beoordelingsschaal vraag numeriek zijn zullen de statistieken van het webinar het gemiddelde van alle antwoorden laten zien.

Groepeer per kijker

Met de ´Groepeer per kijker' optie, worden de resultaten gegroepeerd per kijker. Dit betekent dat een kijker wordt getoond, gevolgd door alle antwoorden die zijn gegeven door die kijker.

Groepeer per kijker

Klik op 'Exporteer naar CSV' om de resultaten te exporteren.

Let op! In PDF- en CSV-bestanden worden de resultaten altijd gegroepeerd per vraag.

Trefwoorden: resultaat, enquête