Resultaten interacties

De resultaten van je interacties kan je terugvinden in je webinar dashboard. Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Interacties'.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De statistieken kan je vinden in je webinar dashboard.

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Interacties'.

Hier vind je een overzicht van de interacties die je hebt gebruikt tijdens het webinar. Als je op 'Bekijk resultaten' klikt bij de call to action of poll, kan je tot op individueel niveau de resultaten bekijken. Bij de replayinteracties staat 'Replay' voor de interactie.

Calls to action

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Interacties' > 'Bekijk resultaten'.

Hier vind je een overzicht van alle deelnemers die hebben gereageerd. Heb je een call to action aangemaakt met een formulier, dan vind je hier de ingevulde antwoorden terug.

Klik rechtsboven op 'Exporteer interactie naar CSV' om de resultaten van je call to action te exporteren.

Quiz

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Interacties'. Hier zie je een compleet overzicht van alle vragen, inclusief het aantal resultaten en slagingspercentage.

Klik op 'Resultaten bekijken'. Eerst zie je een volledig overzicht van de specifieke vraag. Scrol naar beneden in de resultaten om de antwoorden per deelnemer te bekijken.

Quiz resultaten bekijken in de 'Statistieken' van een webinar

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Interacties' > 'Quizscores'. Hier kan je een overzicht bekijken van alle deelnemers en hun algemene scores. Ook deze informatie kan je exporteren naar een CSV-bestand.

Quiz scores bekijken in de 'Statistieken' van een webinar

Polls

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Interacties' > 'Bekijk resultaten'.

Je ziet eerst een totaaloverzicht. Bij resultaten zie je het gegeven antwoord per deelnemer.

Het totaaloverzicht kan je ook in een diagram bekijken. Klik rechts op 'Diagramweergave'. Je kan deze weergave downloaden door op het downloadicoon te klikken.

Poll resultaten bekijken in de 'Statistieken' van een webinar

Klik rechtsboven op 'Exporteer interactie naar CSV' om de resultaten van je poll te exporteren.

Trefwoorden: gezakt, geslaagd, score, uitslagen