Rapportage

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Rapportage'. WebinarGeek geeft een helder overzicht van de prestaties van al je webinars.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De statistieken kan je vinden in je webinar dashboard.

Klik links op 'Statistieken' om ze te bekijken.

WebinarGeek geeft een helder overzicht van de prestaties van al je webinars. Zo kan je in 1 oogopslag zien hoe je webinars het doen. Klik op een uitzending in de tabel om de resultaten van die specifieke uitzending te bekijken.

Rapportage

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Rapportage'.

Bovenin zie je een grafiek met de registratieflow. Deze laat zien op welke momenten mensen zich hebben ingeschreven. Zo kan je bijvoorbeeld zien op welke dag de meeste mensen zich inschrijven.

Je krijgt zo ook snel een beeld van het effect van promotionele acties op het aantal inschrijvingen. Door met je muis over de grafiek te bewegen, krijg je het aantal inschrijvingen op een bepaalde dag te zien.

Klik op een uitzending in de tabel om de resultaten van die specifieke uitzending te bekijken. Onderin vind je een kleine samenvatting van de registratiepagina en de kijkers. Klik op 'Registratiepagina' of 'Webinar' om de uitgebreide statistieken daarvan te zien.

Exporteer alles naar PDF

Wil je alle resultaten van een webinar of uitzending in 1 overzicht? Dan kan je alle statistieken exporteren naar een PDF.

Klik op het webinar > 'Statistieken' > 'Rapportage'. Kies een specifieke uitzending of 'Totaal' als je de gegevens van een heel webinar wil downloaden. Klik dan op 'Exporteer alles naar PDF'.

Er opent een pop-up waar je ziet staan naar welk e-mailadres het bestand wordt verstuurd. Klik op 'PDF aanvragen'. De aanvraag wordt dan verwerkt en je kan het scherm sluiten. Zodra de download beschikbaar is, ontvang je hier een e-mail over. Dit kan tot 5 minuten duren.

Trefwoorden: weergave