Vragen ontvangen

Tijdens het on demand webinar kan je kijkers de mogelijkheid geven om vragen in te sturen.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan kijkers van een on demand webinar de mogelijkheid geven om vragen in te sturen tijdens het kijken. Dit kan je op elk moment instellen. Hiervoor kan je de volgende stappen volgen:

1. Selecteer het on demand webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Navigeer naar de tab 'Webinar' en klik op 'Webinarpagina'.

4. Onder 'Webinarinstellingen' kan je met de switch de optie 'Kijkers kunnen vragen stellen' aan- of uitzetten. Je ontvangt de vragen op het e-mailadres dat je hier invult. Als je de vragen liever op een ander adres ontvangt, dan kan je het e-mailadres daar ook aanpassen.

Tijdens het on demand webinar kan je kijkers de mogelijkheid geven om vragen in te sturen.

Je kan de vragen ook altijd terugvinden bij de statistieken van je on demand webinar.

Leer hier meer over het instellen van on demand webinars!

Gesimuleerde chatberichten

Tijdens het on demand webinar kan je gesimuleerde chatberichten toevoegen om je kijkers meer de ervaring van een live webinar te geven. Je leest in dit artikel hoe je dat doet.

Trefwoorden: ingestuurd, reacties, reageren