Alle collectiesWebinar vormenOn demand webinars
Vragen ontvangen (on demand webinars)

Je kunt de Q&A-functie gebruiken om vragen te ontvangen tijdens on demand webinars. Lees dit artikel om te ontdekken hoe.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vragen ontvangen

De Q&A-functie kan zo worden ingesteld dat kijkers vragen kunnen stellen tijdens on demand webinars. Volg de onderstaande stappen om het in te stellen:

1. Klik op je webinar om het te selecteren.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Navigeer naar de sectie 'Webinar'.

4. Kies 'Q&A' of het ‘?’-icoon binnen de sectie 'Webinar'.

5. Stel de Q&A-modus in op ‘Ingeschakeld’.

6. Vink het vakje naast ‘Kijkers kunnen vragen stellen’ aan.

7. Voer het e-mailadres in dat de vragen moet ontvangen.

Kijkers toestaan om privé vragen te stellen tijdens on demand webinars

Wanneer dit is ingeschakeld, kunnen kijkers vragen stellen in de zijbalk terwijl ze het on-demand webinar bekijken. Je kunt ze per e-mail beantwoorden zodra je tijd hebt.

Een vraag stellen als een kijker

Je kunt de vragen ook vinden in de ‘Statistieken’ van het webinar.

Leer hier meer over het maken van on-demand webinars!

Gesimuleerde chatberichten

Je kunt gesimuleerde chatberichten gebruiken tijdens on-demand webinars om je kijkers een meer "live" ervaring te geven. Dit zijn chatberichten die je van tevoren configureert en die verschijnen alsof ze op dat moment zijn verzonden. Lees dit artikel om te ontdekken hoe.

Gesimuleerde Q&A

Je kunt gesimuleerde vragen en antwoorden gebruiken tijdens on-demand webinars om je kijkers een meer "live" ervaring te geven. Dit zijn vragen en antwoorden die je van tevoren configureert en die verschijnen alsof ze op dat moment zijn verzonden. Lees dit artikel om te ontdekken hoe.

Trefwoorden: antwoorden