Scrollbar uitzetten

Wil je dat kijkers van je on demand webinar niet door door de video kunnen scrollen? Lees dan hier hoe je de scrollbar uitschakelt.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je ervoor zorgen dat kijkers van je on demand webinar niet kunnen door- of terugspoelen? Zet dan de scrollbar uit.

Klik op het on demand webinar > 'Webinar bewerken' > 'Webinar' > 'Webinarpagina'.

Onder 'Webinarinstellingen' kan je de optie 'Kijkers kunnen scrollen in video' aan- of uitzetten.

Als de scrollbar is uitgeschakeld, kunnen kijkers nog wel het webinar pauzeren. Je kan ook instellen dat bij een poll of quiz het webinar wordt gepauzeerd totdat de kijker heeft geantwoord. Voor deze instelling moet de scrollbar eerst worden uitgeschakeld. Je kan hier meer lezen over het pauzeren van je webinar tijdens polls en quizzes.

Trefwoorden: doorspoelen, vooruit, achteruit