Hoofdstukken instellen

Stel hoofdstukken in bij je on demand webinar. Zo kunnen kijkers doorspoelen naar een bepaald onderwerp.

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan hoofdstukken instellen voor je on demand webinar. Kijkers kunnen dan doorspoelen naar een bepaald hoofdstuk.

Als je wil dat de hoofdstukken zichtbaar zijn tijdens het webinar, moet je deze van tevoren instellen.

Hoofdstukken instellen bij je on demand webinar

Let op! Hoofdstukken zijn niet zichtbaar als de scrollbar is uitgeschakeld.

Een hoofdstuk toevoegen

1. Selecteer je on demand webinar en klik op 'Webinar bewerken'.

2. Navigeer naar de tab 'Webinar'.

3. Klik op 'Hoofdstukken'.

'Hoofdstukken' pagina bij het bewerken van een webinar

4. Klik vervolgens op ‘Voeg hoofdstuk toe'. Stel een naam in voor het hoofdstuk en een tijd wanneer dit hoofdstuk in de tijdbalk moet komen. Vul de tijd in volgens het format 'hh:mm:ss' (uren, minuten, seconden).

De kijker ziet de hoofdstukken die je aanmaakt tijdens het on demand webinar in de tijdbalk. Elk hoofdstuk heeft een eigen balkje in de tijdsbalk.

Hoe hoofdstukken getoond worden op de tijdlijn van een on demand webinar

Ook ziet de kijker rechts in de zijbalk een lijst met de hoofdstukken. Die kunnen daar ook worden aangeklikt.

Het dropdown menu gebruiken om het gewenste hoofdstuk van het webinar te selecteren

Een hoofdstuk bewerken of verwijderen

1. Selecteer je on demand webinar en klik op 'Webinar bewerken'.

2. Navigeer naar de tab 'Webinar'.

3. Klik op 'Hoofdstukken'.

4. Klik naast het hoofdstuk op ‘Opties’ om het te kunnen bewerken of verwijderen.

Hoofdstukken bewerken en verwijderen

Trefwoorden: verdelen, scenes, stukken, opdelen