Data-inzage

In je account kan je zoeken naar alle persoonlijke gegevens die wij opslaan van de inschrijvers voor je webinar.

Tim avatar
Geschreven door Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In je account kan je zoeken naar alle persoonlijke gegevens die wij opslaan van de mensen die zich inschrijven voor je webinar. Ook kan het zijn dat je inschrijver om deze informatie vraagt. Je kan deze persoonlijke gegevens inzien en delen.

Nieuw inzageverzoek

Klik rechtsboven op ‘Account’ > ‘Mijn account’ > ‘Data-inzage’ (onder ‘Privacy & Veiligheid’).

Vul het e-mailadres in van de inschrijver waarvan je de persoonlijke gegevens wil opzoeken en klik op 'Data lookup toevoegen'.

Een data lookup toevoegen

Data-inzage bekijken

Klik op ‘Opties’ > ‘Bekijk data’ om de persoonlijke gegevens van de inschrijver in te zien. Er wordt een nieuw tabblad geopend met de persoonlijke gegevens.

Data-inzage bekijken

Data-inzage delen

Je kan deze gegevens delen met de inschrijver via een link. Klik op ‘Opties’ > ‘Kopieer data inzage URL’. Deze URL is 7 dagen geldig en je ziet de datum en het tijdstip waarop deze verloopt.

De data-inzage delen door de link te kopiëren

Data-inzage verwijderen

Om de data-inzage te verwijderen, klik je op ‘Opties’ > ‘Verwijder’.

Een data-inzage verwijderen

Let op! Hiermee verwijder je alleen de data-inzage en niet de persoonlijke gegevens van de inschrijving. Deze gegevens kan je verwijderen door naar het webinar te gaan waar de inschrijver zich voor heeft ingeschreven. Ga naar ‘Statistieken’ > ‘Registraties’ en verwijder de inschrijving met alle bijbehorende data.

Trefwoorden: inzien, bekijken, opvragen, betrokkenen, rechten van betrokkenen