Bij het aanmaken van een live en automated webinar kan je de replay instellen. De replay staat standaard aan. Klik op de switch als je de replay niet beschikbaar wil stellen voor de inschrijvers. Dit is achteraf nog aan te passen bij de replayinstellingen.

Beperkt beschikbaar stellen

Klik op de switch bij 'Beschikbaarheid'. Vul in hoeveel dagen je wil dat de replay beschikbaar is na het live webinar.

Chatberichten laten zien in replay

Klik op de schakelaar bij 'Chat in replay'. De replaykijkers zien dan alle berichten tijdens het live webinar zijn verzonden in de openbare chat op het moment dat ze live binnenkwamen.

Let op! Deze optie is er alleen voor live webinars.

Vragen accepteren tijdens je replay

Klik op de switch bij 'Accepteer vragen'. De replaykijkers zien dan tijdens het kijken een vragenbox, waarin ze een vraag kunnen stellen. Je ontvangt de ingezonden vragen op het e-mailadres dat je hier hebt ingesteld.

Trefwoorden: configureren, klaarzetten, instellingen