Bij een automated webinar is het mogelijk om mensen te laten inschrijven en de replay van gisteren te bekijken.

Deze optie is alleen beschikbaar als je een uitzendschema hebt ingesteld.

Klik op je webinar en scroll door naar “Terugkerende uitzending” onder “Algemeen”, nadat je een uitzendschema hebt ingesteld is deze optie beschikbaar.

Klik op de switch bij “Bied replay van gisteren aan”. Hiervoor wordt natuurlijk de ingeladen opname gebruikt. De replay van gisteren is voor een onbepaalde tijd beschikbaar, tenzij je de switch weer uitzet.

De replay van gisteren is altijd als eerste optie zichtbaar op de registratiepagina en embed formulier.

Na inschrijving ontvangen ze ook een aangepaste bevestigingsmail. (''zonder datum en tijd'' en ''toevoegen aan agenda'' optie). Ze ontvangen geen andere mailtjes die zijn ingepland.

De triggers van je integraties werken net als de normale replay.

De vragenbox bij de replay van gisteren hangt af van de instellingen die je hebt gekozen bij het aanmaken van je automated webinar. Dit kan je na het aanmaken van je webinar niet wijzigen voor de replay van gisteren.

In de ‘Statistieken’ van je webinar kan je de kijkers van je ”Replay van gisteren” terug vinden. Ook kun je dit als afzonderlijke uitzending bekijken in de “Statistieken”.