Je kan op elk moment de beschikbaarheid van de replay wijzigen per uitzending. Dit doe je bij de replayinstellingen. Klik op het webinar > 'Replay' > 'Instellingen'.

Er verschijnt een pop-up, waarin je de replayinstellingen kan aanpassen.

Let op! Je wijzigt alleen de replayinstellingen voor de uitzending die je hebt geselecteerd.

Replay niet beschikbaar voor kijkers

Als de replay niet meer beschikbaar is, krijgen de mensen die op de replaylink klikken hier een melding van:

Jij als presentator kan de replay altijd terugkijken door op 'Replay' > 'Bekijk replay' te klikken.

Trefwoorden: veranderen, anders