Replayinstellingen wijzigen

Je kan altijd de beschikbaarheid van de replay wijzigen per uitzending. Dit doe je bij de replayinstellingen, klik op je webinar ...

Dina avatar
Geschreven door Dina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan op elk moment de beschikbaarheid van de replay wijzigen per uitzending. Dit doe je bij de replayinstellingen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op je webinar.

2. Klik op 'Webinar bewerken'.

3. Scroll naar beneden naar 'Data en tijden' onder het tabblad 'Algemeen'.

4. Klik op 'Replay' > 'Instellingen' in het dropdown menu.

5. Kies de replayinstellingen die je wilt inschakelen/uitschakelen.

Replayinstellingen in WebinarGeek

Let op! Je wijzigt alleen de replayinstellingen voor de uitzending die je hebt geselecteerd.

Scherm met replayinstellingen WebinarGeek

Lees hier meer over de verschillende replayinstellingen.

Replay niet beschikbaar voor kijkers

Als de replay niet meer beschikbaar is, krijgen de mensen die op de replaylink klikken hier een melding van:

Replay is niet beschikbaar pagina.

Jij als presentator kan de replay altijd terugkijken. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op je webinar.

2. Navigeer naar de uitzendingen die je wilt terugkijken.

3. Klik op 'Replay' > 'Bekijk replay'.

Trefwoorden: veranderen, anders