Replay gelimiteerd beschikbaar stellen

Lees hier hoe je de replay gelimiteerd beschikbaar stelt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je replay gelimiteerd beschikbaar te stellen, kun je de stappen volgen:

1. Klik op je webinar.

2. Navigeer naar de uitzending waar je de replay beschikbaarheid wilt instellen.

3. Klik op 'Replay' > 'Instellingen'

4. Schakel de switch bij 'Beschikbaarheid' aan en stel tot wanneer je wil dat de replay beschikbaar is.

Je kan dit op elk moment aanpassen.

Replay beschikbaarheid aanpassen

Let op! Je wijzigt alleen de replayinstellingen voor de uitzending die je hebt geselecteerd.

Tip! Wil je dat al je uitzendingen een replay hebben die enkele dagen na de live-uitzending vervalt, maar wil je dit niet allemaal één voor één configureren? Je kunt de replay instellingen voor alle toekomstige uitzendingen wijzigen door de standaard replay instellingen te bewerken. Houd er rekening mee dat de standaard replay instellingen niet worden toegepast op uitzendingen die al bestonden.

Trefwoorden: limiet, tijdspanne, ongelimiteerd